Site icon Diet coach

פאי פקאן משגע בתוספת קרמל – ללא תוספת סוכר

כמה פעמים התבאסתם לוותר על קינוח שאתם כל כך אוהבים רק בגלל שאתם סובלים מסוכר גבוה וחייבים לשמור על תזונה מאוזנתפאי פקאן משגע בתוספת קרמל - ללא תוספת סוכר ומופחתת סוכר?  עוגת השוקולד האהובה או עוגת הגבינה האפויה או פאי הפקאן הכל כך טעים שזכור לכם עוד מבית סבתא.
אנחנו גאים לבשר לכם שגם אם יש סוכרת או צריכים לחיות ללא סוכר לא תמיד צריך לוותר על המאכלים שאתם כה אוהבים ועם מעט התאמות ושינויים אפשר להפוך אותם ליותר בריאים ומתאימים אפילו לאנשים סוכרתיים.

שמחים להביא לכם מתכון לפאי פקאן עם קרמל ללא תוספת סוכר, כל כך טעים שהאורחים שלכם מאוד יאהבו.

מתכון לפאי פקאן עם קרמל

המצרכים הדרושים:

לבסיס – קלתית:
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
150 גרם קמח לבן, מלא או כוסמין
4 כפות אבקת סוכרלוז או כפית נוזל סטיביה (ניתן להוסיף בהתאם להעדפה האישית)
1 כפית תמצית וניל
1 חלמון ביצה
קורט מלח
2 כפיות מים קרים

לשכבת מילוי:
סוכריות בטעם קרמל או ריבת חלב ללא תוספת סוכר
100 גרם חמאה מומסת
100 גרם אגוזי פקאן טחונים
1/2 כוס סוכרלוז
150 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר איכותי ללא תוספת סוכר
2 ביצים שלמות + חלבון מהביצה של הקלתית
1 כף תמצית וניל
אבקת קקאו – לקישוט

אופן ההכנה:

 

ועכשיו כשבאים האורחים, מכינים כוס קפה, חותכים את הפאי ומגישים.

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם:

נשנוש בריא: רעיוניות לחטיפים מזינים וללא סוכר!

מתכון מעולה ללחם ללא סוכר – הצטרפו למהפכת הבריאות החדשה

Exit mobile version